Logga

Skript - Javascript

Fält för inmatning av JavaScript. Skapade variabler förs över till Velocity.

Skript- javascript

Fil eller skriv egen kod

Här väljer du om du en av följande:

• JavaScript-fil (.js) - peka ut en javascriptil i filarkivet,
  • Egen kod - Här fyller du i egen kod direkt i rutan.

Verktygslist

Verktygslist
  1. Sök - Sök i den egna koden. Fyll i sökord, klicka på enterslag.
  2. Föregående - Hoppar till föregående sökträff.
  3. Nästa - Hoppar till nästa sökträff.
  4. Ersätt - Fyll i ord som du vill ersätta. Klicka enter. Fyll i ersättningsord och klicka enter. Nu markeras de ord som kan ersättas. För varje ord får man svara Yes, No, Stop.
  5. Ersätt alla- Fyll i ord som du vill ersätta. Klicka enter. Fyll i ersättningsord och klicka enter. Nu har alla ord ersatts.
  6. Utseende - Utseende enligt olika teman. Du kan välja mellan Standard, Eclipse, Ambiance, Twilight eller Monokai.
  7. Helskärmsvy - Tryck på knappen för att ändra till helskärm.

Välj scriptmotor

Serversskript som körs med Rhino. Ett tag gick det att välja Nashorn som skriptmotor men då Java inte längre stödjer Nashorn gör vi inte det heller. Men om du har valt Nashorn tidigare så finns fortfrande detta val. Men vi rekommenderar att ni använder Rhino.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Denna sida publicerades: 2020-01-10