Lägg till formatmall

När du har klickat på länken Lägg till formatmall visas en ny vy. Olika typsnitt passar olika bra på att läsa på skärm och för utskrift. Därför kan du mappa webbatsens formatmallar här till ett annat typsnitt som ska användas för PDF-utskriften.

Här får du fylla I:

Formatmall för PDF

Formatmall

Välj en formatmall från webbplatsen i listan.

Typsnitt

Välj i listan vilket typsnitt som denna formatmall ska skrivas ut med i PDF-utskriften.

Lägg till formatmall

Färg

Välj vilken färg som formatmallen ska skrivas ut med. De färger som finns i listan är de färger som är uppsatta som webbplatsfärger på webbplatsen.

Storlek

Välj storlek på formatmallen i PDF-utskriften.