Denna modul är på väg att utfasas så välj ett annat alternativ istället.

JSP - Datakälla

Datakälla

Använd datakälla

Om JSP-koden du vill använda nyttjar en datakälla så måste du bocka i denna ruta och ange namn på den datakällan du konfigurerat i Tomcat som SiteVision körs i.

Exempel/HOW-TO på datakälla i Tomcat 5.5: http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/jndi-datasource-examples-howto.html Öppnas i nytt fönster.

Datakälla JSP