SharePoint Fildelning

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Sharepoint fildelning

Med SharePoint fildelning kan du lista filer från din SharePoint server. Klicka på knappen Anslut till SharePoint. Första gången får du logga in men om du loggar in med OAuth2 kommer Sitevision sedan att komma ihåg ditt inlogg.

Anslut

Sedan listas de dokument från det dokumentbibliotek du angett:

Fildelning lista

Navigering

Navigering nedåt i listan sker genom att klicka på mappnamnet. Navigering uppåt sker genom den breadcrumb som ligger ovanför listningen. All navigering sker med AJAX om JavaScript finns tillgängligt.

Öppna dokument/ladda hem dokument

Vid klick på filnamn sker olika saker för olika filtyper. För officefiler sker det som är inställt i modulinställningen (öppna i Office Online, Öppna i Office, Ladda ner). För övriga filer laddas filen ned.

Låsikon

Filer kommer att få en låsikon efter filnamnet om filen antingen redigeras av en användare eller om filen är utcheckad. Håll musen över låset för att se hur filen är låst.

Meny

Menyn till höger för filer innehåller

• Öppna i Excel online - visas enbart om Office Web Apps finns installerad.
  • Öppna i Excel - visas enbart på Officefiler.
  • Ladda ned
  • Öppna i SharePoint

Tredjepartsleverantör

Denna kräver att du har någon av följande versioner av SharePoint:

• SharePoint Server 2013
  • SharePoint Server 2016
  • SharePoint Online

Denna funktion kräver att du har licens för SharePoint, som ingår i Sitevision intranät.