Personsök

Med Personsök kan besökaren söka efter personer som finns i katalogtjänsten efter olika sökkriterier.

Skärmdump på personsök

Resultatet visas som en lista med mer information om de olika personerna.

Skärmdump på resultat från personkatalogssök

Om du har rätt att ändra i katalogtjänsten så kan du också ändra dina egna uppgifter via formuläret. Om duhar administratörsrättigheter kan du också ändra andra personers uppgifter.

Det krävs skrivrättigheter i katalogtjänsten för att en administratör ska få ändra på sina eller andras uppgifter via modulen Personsök i SiteVision.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)