Specialmoduler

Dessa moduler distribueras via Marketplace och finns inte tillgängliga för allmän nedladdning.

Moduler byggda för paketeringen

Följande moduler är framtagna specifikt för denna intranätspaketering och planeras inte att släppas publikt:

• Anpassa intranätsmallar (hette tidigare LKI Konfiguration för webbplatstema)
  • Modul för CSS (rör ej) (hette tidigare LKI Tillägg)

• LKI Webbfontassistent (borttagen ur leveranser från oktober 2022 då inställningarna nu finns som standard i Sitevision)