Lägg till betygstyp

Redaktionell information

Namn

Ge betygstypen ett namn

Betygstyp

Det finns två typer: Stjärnor och Ja/Nej (tummen upp/ner)

Stjärnor

Ställer du in exempelvis 5 stjärnor så visas fem gråa stjärnor. När besökaren för musen över stjärnorna så blir de gula.

Om besökaren vill rösta på 4 stjärnor så markerar besökaren fyra stjärnor och klickar enter. Då visas stjärnorna med röd färg.

Rösta med stjärnor

Ställer du in Ja/Nej visas en tumme upp och en tumme ner. Om besökaren vill rösta på Ja (grön tumme upp)/Nej (röd tumme ner) så markerar besökaren det alternativ som önskas och klickar enter.

Rösta ja/nej