Felhantering

Proxyinställningar - felhantering

Generellt felmeddelande

Använd generellt felmeddelande

Här kan du välja att använda ett generellt felmeddelande. Specificera en layout på en webbsida som tar hand om alla fel som kan tänkas uppstå. Peka ut denna genom att bocka i denna ruta och bläddra fram sidan.

Specifika felmeddelanden

Här ställer du in att olika webbsidor ska hantera olika felmeddelanden. Klicka på länken Lägg till för att specificera vilket felmeddelande som ska hanteras av vilken webbsida.

I dropplistan Status väljes det specifika felmeddelandet:

Status

Sedan pekar du en sida och en layout eller en innehållsyta på den aktuella webbsidan:

Koppla ihop status och sida

Lägg till status