Inloggning och integration

När det gäller inloggning till intranätet finns flera alternativ som:

Ni väljer själva vilken lösning som passar er bäst.

Om ni vill använda er av någon av modulerna för mejl- och/eller kalenderintegration så rekommenderar vi att ni använder OpenId Connect.

Sitevision support är ett stöd i uppsättningen av SAML/OpenId Connect från Sitevisions håll. Motsvarande kontakt, som hjälper till med uppsättningen internt, behövs hos er (eller om ni tar hjälp av en partner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.).

Inställningar för inloggning hanterar du under: Webbplatsinställningar / Säkerhet / Inloggning

På hjälpwebben kan du läsa mer om Panelen inloggning och se vad du behöver förbereda för att sätta upp er inloggning.

Integration mot Google/Microsoft 365

Sitevision har färdiga integrationsmoduler för att visa olästa mejl respektive kommande kalenderhändelser från Google respektive Microsoft 365.

Om du vill använda Google/Microsoft mejl/kalender så krävs följande:

1. Sätt upp app i Google/Microsoft API
  2. Sätt upp OAuth-inställningar i Sitevision (utifrån information som erhållits i punkt 1)
  3. I modulerna från Marketplace, välj denna OAuth-inställning.
  4. Tillåt/godkänn första gången du använder modulen från Marketplace.

Modulinformation

Läs mer om modulerna med integrationer till Google:

Läs mer om modulerna med integrationer till Microsoft 365:

Här kan du läsa mer om hur du hittar till och laddar ner moduler från Sitevision Marketplace.