Kommentar i Frågeformulär

En kommentar anvädner du för att infoga information i formuläret för att beskriva något eller ge extra information till någon fråga. Det går exempelvis att använda kommentarer för att skapa underrubriker.

För att lägga till ett fält (en fråga), klicka på länken Lägg till fält. Välj den fälttyp du vill lägga till. Du får olika inställningar beroende på vilken fälttyp du väljer.

Fliken Allmänt - Fälttyp Kommentar

Välj fälttyp: Kommentar i listan.

Skärmdump på Kommentar för E-postformulär

Namn

Namn på kommentaren. Skrivs ut med formatmallen som ställs in för etikett.

Meddelande

Här kan du lägga till ett meddelande. Skrivs ut med formatmallen som ställs in för texter.

Fälttypen Kommentar följer bara med i e-postmeddelandet som genereras om du bockar i rutan "Synligt i e-postnotifiering" under fliken Avancerat.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)