E-postmottagare i Frågeformulär

Exempel e-postmottagare

E-postmottagare används när svaret på frågan ska skickas till olika mottagare när det gäller exempelvis olika områden. Om en besökare anmäler sitt intresse för en viss avdelning (IT) i företaget så ska svaret gå till IT-avdelningen.

Denna fråga kan inte ersätta mottagaren av hela formuläret, den måste alltid anges.

För att lägga till ett fält (en fråga), klicka på länken Lägg till fält. Välj den fälttyp du vill lägga till. Du får olika inställningar beroende på vilken fälttyp du väljer.

Fliken Allmänt - Fälttyp E-postmottagare

Välj fälttyp: E-postmottagare i listan.

Skärmdump på E-postmottagare

Valbara mottagare

Här visas inställningar som enbart gäller e-postmottagare.

För att ange mottagare, klicka på länken Lägg till mottagare.