Redigere nettbrukere

Her kan du redigere dine nettbrukerdata, endre passord og se hvilke rettigheter brukeren har på nettstedet.

Egenskaper webbanvändare

Fanen Generelt

Egenskaper

Her kan du endre navn, etternavn, e-postadresse, tittel, telefon, mobil og beskrivelse.

Passord

Her kan du endre passordet ditt ved å klikke på knappen Endre passord.

Fanen Rettigheter

Hvis du klikker på fanen Rettigheter, kan du se hvilke rettigheter brukeren har på nettstedet.

Rättigheter

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Håndter brukere".