Deaktivering av nettbrukere

Du kan deaktivere en bruker - den vil ikke kunne logge på, men brukeren vil fortsatt eksistere. Det finnes imidlertid ikke noe grafisk grensesnitt for å se denne nettbrukeren, men du kan bruke REST API for å skripte frem disse brukerne igjen.

Hvis du vil slette en bruker, bruker du i stedet anonymiser en bruker.

Hvis du høyreklikker på en nettbruker og velger deaktiver, får du opp kontrollspørsmålet "Er du sikker på at du vil deaktivere...".

Är du säker..

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Håndter brukere".