Modul för CSS (rör ej)

Denna modul innehåller CSS och Javaskript. Det finns inbyggt i modulen. Du kommer alltså inte att hitta CSS-filen eller Javaskript-filen i filarkivet.

Denna modul jobbar tillsammans med många av de CSS-regler som finns uppsatta under webbplatsinställningar och påverkar på så vis flera komponenter på intranätet. Modulen ligger på Marketplace och kan därmed enkelt uppdateras av oss, även i framtiden.

Modulen hette tidigare: LKI Tillägg