Document should have one main landmark

Översättning & innebörd:

Sidan bör vara uppmärkt med ett main landmark.

Det är bäst praxis att använda både HTML 5- och ARIA-landmärken för att se till att allt innehåll finns inom olika landmark.

I HTML5 bör du använda element som header, nav, main och footer.

Deras motsvarigheter i ARIA är role="banner", role="navigation", role="main" och role="contentinfo", i den ordningen.

Genom att använda både HTML5- och ARIA-markering gör du webbsidan mer robust och funktionell oavsett vilken skärmläsarteknik som används.