Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Lägg till delfråga

Lägg till delfråga

Fält

Namn

Namn på delfrågan.

Obligatoriskt

Om detta inmatningsfält ska vara obligatoriskt så bockar du i denna ruta.

Typ

Här kan du välja om du önskar använda en viss typ av inmatningsfält.

  • Blank
  • Text
  • Hidden
  • Password

Referens

Ange referens.

Använd eget felmeddelande

Här kan du ställa in ett eget felmeddelande för validering (det vill säga se till att rätt sak är ifyllt i fälten). Detta eftersom det går att ställa in egna valideringgskript under Skriptinställningar.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Följ oss