Svara

Sluten enkät

När deltagaren har fått en inbjudan (med användarnamn och lösenord) till en sluten enkät kan deltagaren börja besvara enkäten. För att nå enkäten måste deltagaren fylla i sitt användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in". Det går att logga in med e-postadressen eller användarnamnet.

Skärmdump av fliken Svara

Glömt lösenord

Klicka på länken "Glömt lösenord"till höger om deltagaren har glömt sitt lösenord. Deltagaren får fylla i sin e-postadress (den adress som fick inbjudan) så mailas ett nytt lösenord till deltagaren.

Kontakta ansvarig

Kontakta den som står som ansvarig för enkäten genom att klicka på länken "Kontakta ansvarig". Deltagarens e-postprogram öppnas och adressen till den ansvarige fylls i automatiskt.

Det går inte att svara mer än en gång på en sluten enkät!

Öppen enkät

Vid en öppen enkät kan deltagaren börja svara direkt.

Om du har valt att visa ett välkomstmeddelande visas det tillsammans med en knapp "Börja svara".

Skärmdump på administration on-line av öppen Enkät