Egenskaper på element, Panelen CSS

Panelen CSS hittar du på ett Element under utvecklingsfasen av ett Tillägg. Du kan göra lokala tillägg och utvecklingstillägg som används under utveckling av elementet, beroende på vad som behövs för att kunna anpassa tillägget.

Läs mer om CSS-tillägg.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera funktioner för utvecklare" och "Hantera Element".

Om du vill läsa mer om CSS kan vi rekommendera WebPlatform.org Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Panelen CSS-tillägg hittar du på objekten:

• Egenskaper på element