Skape en sosial brukeridentitet

Hvis nettstedet har aktivert social collaboration, men brukeren aldri har logget inn, kan du opprette en profil manuelt. Ellers opprettes profilen ved pålogging. Høyreklikk på en bruker og velg Opprett sosial brukeridentitet . Dette åpner en bekreftelsesboks:

Skapa social identitet

Hvis du høyreklikker på en mappe, kan du opprette sosiale brukeridentiteter for alle i mappen:

Skapa fler social identiteter

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Håndter brukere".