Mappeegenskaper

Fullmakter

Her kan du se hvilke rettigheter en mappe har på nettstedet. I dette eksemplet vises det at mappen sitevision har administratorrollen på nettstedet. Du kan også se hvilke rettigheter som inngår i administratorrollen.

Hvis du velger en annen side, vises rettighetene brukeren har på denne siden.

Vil du gi mappen en annen rolle? Gå da til egenskaper på siden og deretter til tillatelser.

Vil du endre rettighetene i en rolle? Gå til Roller i innstillingene for nettstedet.

Rättigheter