Egenskaper gruppe

Fanen Medlemmer

Under Egenskaper og fanen Medlemmer kan du se hvilke medlemmer som tilhører gruppen. Du kan også legge til brukere i gruppen hvis den aktuelle katalogtjenesten tillater endringer fra SiteVision.

Egenskaper grupp

Fanen Fullmakter

Her kan du se hvilke rettigheter en gruppe har på nettstedet. I dette eksemplet vises det at gruppen Office har rollen Redaktør på nettstedet. Du kan også se hvilke rettigheter som inngår i redaktørrollen.

Hvis du velger en annen side, vises rettighetene gruppen har på den siden.

Vil du gi gruppen en annen rolle? Gå til egenskaper på siden og deretter til fullmakter.

Vil du endre rettighetene i en rolle? Gå til Roller i innstillingene for nettstedet.

Rättigheter grupp