Lägg till domän

Klicka på Lägg till domän för att lägga till en adress.

Fyll inte i protokoll här. Exempelvis http:// eller https://

För att en adress ska fungera måste den pekas till Sitevision-servern i en DNS.

Lägg till domän

Domännamn

Fyll i domännamnet i det vita textfältet.

Använd som primäradress

Bocka i denna ruta på den adress som är primäradress.

Primäradressen är vad Sitevision skriver ut med metadatavärdet DC.Identifier. Det är också vad Sitevision använder för att skriva ut en så kallad canonical.

Primäradressen används i länkar som bifogas i "Bäst-före"-mejl, länkkontrollmejl och publiceringsflödesmejl.