Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Arbetsflöde med omdirigering

Om du vill ha ett flöde där användaren, efter att ha fyllt i sina uppgifter, klickat på Gå vidare omdirigeras denne till en annan sida.

Gör så här:

1. Under fliken Allmänt, peka ut var användarna ska lagras i katalogen.

Lagringsplats

2. Under fliken Allmänt, kryssa i rutan Aktivera omdirigering efter sändning och klicka på Bläddra. Peka ut valfri sida att omdirigera till.

Omdirigering

3. Under fliken Arbetsflöde, markera steget "E-postverfiering" och ta bort det med kryssknappen.

Ta bort e-postverifiering

4. Klart!

Denna funktion kräver att du har en licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

Följ oss