Användarregistrering - Inmatningsfält

Här lägger du till de inmatningsfält som ska visas för användaren. Användaren kan enbart se och ändra sina egna uppgifter.

Attributen Förnamn, Efternamn och E-postadress visas som standardinställning.

Inmatningsfält

Det går att lägga till fler attribut som finns i schemahanteraren i SiteVision. Klicka på länken Lägg till inmatningsfält för att lägga till ett inmatningsfält.

Använd egen objektklass som finns i katalogen

Denna bockar du i om du vill lägga till en egen objektklass. Det går bra att göra om du har utökat schema för att lägga till egna attribut i din katalog. Fyll i användarklassen här. Då kan du nyttja alla attribut som hör till den användarklassen också, förutom de som finns i schemahanteraren i Sitevision.