11.2 Element x is depricated. Do not use depricated elements.

Undvik nedgraderade funktioner i W3C:s tekniker. Ett nedgraderat element eller attribut är ett som blivit gammalt eftersom nya element eller attribut har tillkommit. Listan över HTML-element och attribut i teknikdokumentet anger vilka element och attribut som har nedgraderat i HTML 4.0.

Exempelvis, i HTML, använd inte det nedgraderade FONT-elementet; använd formatmallar i stället. Använd inte:

• applet
  • basefont
  • center
  • dir
  • font
  • isindex
  • menu
  • s
  • strike
  • u

Även

• Align
  • ackground
  • Text
  • Vlink
  • Alink
  • Link
  • Bgcolor
  • Border or Hspace
  • Clear is depricted for element br
  • Start is depricted for element ol
  • Noshade or Size are depricted for element hr
  • Compact
  • Height or nowrap
  • Language is depricated for script element
  • Type

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?