Logga

Panelen Filinställningar

Filinställningar

Filarkiv

Använd lokala filarkiv på sidor

Bocka i denna om användarna ska få tillgång till Filer på sidan. De kan då ladda upp en fil på en webbsida. Annars måste de ladda upp dokument i det centrala filarkivet.

Använd lokala bildarkiv på sidor

Bocka i denna om användarna ska få tillgång till Bilder på sidan. De kan då ladda upp en bild på en webbsida. Annars måste de ladda upp bilder i det centrala bildarkivet.

Filstorlekar

Maxstorlek för filer i filarkivet

Här ställer du in en begränsning för filstorlek som laddas upp via redigeringsläget till filarkivet. Standardinställningen är 128 MB.

Maxstorlek för bilder i bildarkivet

Här ställer du in en begränsning för bildstorlek som laddas upp via redigeringsläget till bildarkivet. Standardinställningen är 32 MB.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2019-10-17