Lägg till tjänsteanvändare

Här sätter du upp tjänsteanvändare som ska användas för att köra ett tillägg. Läs mer om tjänsteanvändare på devloper.sitevision.se.

Allmänt

Namn

Fyll i namn

Beskrivning

Fyll gärna i en beskrivning hur denna tjänsteanvändare ska användas,

Faktisk användare.

Peka ut den kataloganvändare som ska användas som tjänsteanvändare.

På själva tillägget ska man bara kunna välja tjänsteanvändare bland dem som finns uppsatt på denna panel.

Under Egenskaper på ett tillägg -> Restriktioner kan du aktivera användning av Tjänsteanvändare för en RESTApp.

Under Egenskaper på ett tillägg -> Behörighet kan du aktivera användning av Tjänsteanvändare för en WebbApp.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera tjänsteanvändare"