Logga

Lägg till VFS länktyp

VFS lanktyp

VFS-länktyp

VFS är en koppling till ett filsystem som inte ligger i SiteVisons filarkiv.

Namn

Här fyller du in ett namn som används internt i SiteVision på länktypen. Detta namn visas i länkdialogen.

URL

URL till det filarkiv som ska visas. Efter att du lagt till url:en, klicka på knappen "Kör verifieringstest" för att kontrollera att adressen är korrekt.

Kontroll av VFS

För att lägga upp en VFS länktyp krävs behörigheten "Hantera VFS"

När du har lagt till en länktyp dyker den upp i länkdialogen bland övriga länktyper.

Denna sida publicerades: 2020-05-13