Notifieringar

Notifieringar används för att informera användare om att något har hänt. Modulen Notifieringar visar en knapp i sidhuvud där siffran inom parentes visar hur många nya notifieringar det finns sedan du senast tittade på listan.

I listan markeras nya notifieringar med en cirkel. När du stänger listan nollställs antalet nya notifieringar. Genom att klicka på en notifiering i listan kommer du till källan för notifieringen.

Notifieringar

Denna modul kan med fördel ligga i sidhuvudet på webbplatsen för att på så sätt bli åtkomlig på alla sidor.

Utseende

Storlek på ikonen

Här ställer du in storlek på ikonen. Följande storlekar finns att välja på i listan:

• Stor
  • Mellan
  • Liten
Storlekar på ikonen Notifieringar

Riktning att öppna notifieringar åt

Här väljjer du åt vilket håll fönstret med notifieringar ska öppnas åt. Det beror ju på placeringen av modulen.

• Öppna till höger
  • Öppna till vänster
  • Öppna rakt under
  • Öppna rakt över

Färgen på exempelvis bakgrund, text och kantlinje styrs av ditt Envision-tema.

Om du inte har ställt in något Envision tema används grundinställningar. För att ställa in ett tema så gör du det under Webbplatsinställningar -> Utseende -> Tema .

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.