Arkivera en dekoration

Om du har en dekoration som du inte längre använder så kan du välja att arkivera den.

Gå in i webbplatsinställningar och välj Utseende -> Dekorationer. Markera den dekoration du vill arkivera och dubbelklicka.

Lista över dekorationer

Längst ner i vänsterspalten under "Användning" kan du välja att "Arkivera" din dekoration. Arkiverade dekorationer är inte tillgängliga att välja att använda och kommer inte att inkluderas i Sitevisions CSS-fil.

Arkivera dekoration

En arkiverad dekoration kommer inte längre att vara tillgänglig när du väljer dekorationer och kommer inte att inkluderas i Sitevisions CSS-fil. Utseende kommer att påverkas på de ställen där dekorationen just nu används.

Om du arkiverat en dekoration så kommer den flytta från din lista över dekorationer till "Arkiverade dekorationer". Du kan när som helst återställa din dekoration igen genom att klicka på "Återställ" (pilen längst till höger).

Arkiverad dekoration