Lägg till dekoration

Med Lägg till dekoration kan du göra inställningarna för en dekoration. Här sparar du inställningar som du gör för Avstånd, Marginaler, Bakgrund, Kantlinjer, Justering (flöde), Stil (CSS) en modul eller layout.

Lägg till dekorartion

Du kan också spara en dekoration när du skapar den på en sida eller mall. Gör dina inställningar och högerklicka på en modul/layout i redigeringsytan och välj alternativet Spara dekoration. Ett nytt fönster öppnas där du fyller i ett namn på dekorationen.

Spara dekoration

De sparade dekorationerna visas sedan i en lista på webbplatsen under Webbplatsinställningar -> Utseende ->Dekorationer.

Dessa visas även som en lista när du högerklickar på en modul/layout och väljer Använd dekoration.

Dekorationslista

Du kan inte ta bort en dekoration när den väl är tillagd på webbplatsen.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera dekorationer". För att få spara en dekoration krävs också att du har behörigheten "Hantera sidlayout".