Arkivera en CSS-regel

Om du har en CSS-regel som du inte längre använder så kan du välja att arkivera den.

Gå in i webbplatsinställningar och Utseende -> Dekorationer Markera den CSS-regel du vill arkivera och dubbelklicka.

Lista CSS-regler

Längst ner under "Användning" kan du välja att "Arkivera" din CSS-regel. Arkiverade CSS-regler är inte tillgängliga att välja att använda och kommer inte att inkluderas i Sitevisions CSS-fil.

Arkivera CSS-regel

En arkiverad CSS-regel kommer inte längre att vara tillgänglig när du väljer CSS-regler och kommer inte att inkluderas i Sitevisions CSS-fil. Utseende kommer att påverkas på de ställen där CSS-regeln just nu används.

Om du arkiverat en CSS-regel så kommer den flytta från din lista över CSS-regler till "Arkiverade CSS-regler". Du kan när som helst återställa din CSS-regel igen genom att klicka på "Återställ" (pilen längst till höger).

Arkiverade css-regler