Lägg till dekorationsmall

Här kan du lägga till en ny dekorationsmall. Detta kräver att du redan har skapat en dekorationsmall, här pekar du bara ut en befintlig för att aktivera på webbplatsen.

Lägg till dekorationsmall

Dekorationsmall

Namn

Välj namn för dekorationsmallen.

Dekorationsmall

I listan visas de dekorationsmallar som finns skapade på webbplatsen. Peka ut en befintlig. När du klickar OK så ligger den nya dekorationen i listan. Den kan då användas av redaktörer.

Vill du göra en förändring på själva dekorationen så får du växla över till dekorationsmallar.