Rettigheter - Samarbeid

En av Sitevisions mange styrker er muligheten til å kontrollere tilgangen til innhold og deler av redigeringsmodusen. En bruker tildeles rettigheter ved hjelp av roller. En rolle består av en rekke rettigheter. Her kan du lese om de ulike rettighetene under kategorien Samarbeid.

Samarbeid

Rettighetene under kategorien Samarbeid styrer funksjonene for sosialt samarbeid. To roller opprettes automatisk når du aktiverer Sosialt samarbeid på nettstedet: Gruppeadministratorer og Gruppemedlemmer. Disse inneholder igjen ett eller flere av elementene nedenfor. Rettighetene krever en lisens for Sitevision Intranet.

Samarbete rättigheter

Bruk grupper

Rettigheten Bruk grupper gir brukerne mulighet til å arbeide i grupper i Social Collaborations. Rettigheten inkluderer blant annet muligheten til å skrive innlegg og laste opp filer. Rettigheten er inkludert i rollen Gruppemedlem.

Fastsett versjon

Med rettigheten Fastsett versjon kan brukerne angi hvilken versjon av en fil som skal være tilgjengelig for brukere som ikke er medlemmer av gruppen.

Håndter sosiale brukeridentiteter

Med rettigheten Håndter sosiale brukeridentiteter kan du kontrollere hvem som har rett til å administrere profiler i Social Collaboration. Personen som har rettigheten Håndter sosiale brukeridentiteter kan:

• aktivere/deaktivere brukeridentiteter
  • erstatte andres profilbilder
  • redigere/slette innlegg i aktivitetsstrømmer

Ny autorisasjon i SiteVision 4.1 tildeles automatisk til brukere som oppfyller disse tre kriteriene:

• lisens for intranettet SiteVision
  • har aktivert sosialt samarbeid på nettstedet
  • har autorisasjonen "Egenskaper for nettsted"

Håndter valgbare visninger

Med rettigheten Håndter valgbare visninger kan brukere velge hvilke valgbare visninger som skal vises for alle gruppemedlemmer på en gruppeside, i hvilken rekkefølge og hvor de skal plasseres. Rettighet for gruppeadministratorer i Sosialt samarbeid.

Håndter grupper

Med rettigheten Håndter grupper kan brukerne legge til gruppemedlemmer og gruppeadministratorer i en gruppe, gjøre innstillinger for grupper og angi gruppetype og gruppestatus. Rettighet for gruppeadministratorer i Social Collaboration.

Håndter gruppeaktiviteter

Med rettigheten Håndter gruppeaktiviteter kan brukerne slette og endre oppgaver og hendelser som er opprettet av andre personer. En del av rettigheten "Administrer grupper".

Opprett lukkede grupper

Med rettigheten Opprett lukkede grupper kan brukerne opprette grupper der bare gruppemedlemmene kan se aktivitetsflyt, innhold osv. Kan kombineres med rettigheten " Administrer grupper" slik at brukerne kan endre statusen til en gruppe fra lukket til åpen eller moderert.

Sende push-varsler

Rettigheten til å sende push-varsler gir brukerne rett til å bestemme om det skal sendes et push-varsel i forbindelse med publisering.

Manage channels

Manage channels brukes hovedsakelig til administrasjon. Denne autorisasjonen er nødvendig for å administrere medlemmer (i alle emner) og slette emner som ikke er aktuelle.

Fullmakten gjelder for hele nettstedet for alle emner som tilhører hele nettet, ikke bare én side.

Hvis du har "Administrerroller" og "Administrergrupper", får du automatisk rollen "Administrer emner" fra og med Sitevision 7.