Logga

Inställningar Tilllägg

Kategori

Här ser du vilken kategori som är vald samt att du kan ändra den:

inställningar marketplace

Inställningar

Om du har laddat hem en app från SiteVision Marketplace finns det ytterligare en inställning:

• Uppdatera automatiskt - Alla appar från SiteVision Marketplace blir automatiskt uppdaterade. Detta för att vi ska se till att kunderna har den senaste versionen. Det finns dock en inställning på tilläggen att slå av automatisk uppdatering. Vi rekommenderar dock inte att du slår av detta! Det kan innebära problem! Rör inte denna kryssruta om du inte har extraordinaire skäl att göra detta. Om du har ändrat detta så visas en knapp med texten "Uppdatera" istället för "Installera" i SiteVision marketplace. Du kan då uppdatera den manuellt men du måste såfall aktivera den senaste versionen av tillägget manuellt.

Denna sida publicerades: 2020-05-14