Panelen Sitevision Marketplace

Här kan du se webbplatsens Marketplace-nyckel samt att du kan ställa in notifieringar till de personer som ska informeras om när en modul laddas ner till er webbplats.

Inställningar för att få ladda ner från Marketplace.

Allmänt

Marketplace-nyckel

Här syns webbplatsens client id. Nyckeln skapas efter första nedladdningen av en modul från Sitevision Marketplace. Nyckeln används för att koppla ihop webbplatsen med Sitevision Marketplace.

Notifieringar

E-postadress för notifieringar

Fyll i den e-postadress till den som alltid ska bli notifierad när er organisation har köpt eller laddat ner en app.

För att komma åt denna flik behöver du behörigheten "Hantera Sitevision Marketplace". Alla som har behörigheten "Hantera tillägg" får automatiskt den nya behörigheten "Hantera Sitevision Marketplace".