Panelen Status

Under panelen Status kan du skapa upp statusmallar för olika statusar som du kan ange i modulen Meddelanden eller Personlig meny.

Statusen visas även upp om du söker efter en person i intranätssök.

Statusexempel  Jobbar hemifrån

Exempel på status "Jobbar hemifrån" i modulen Meddelanden

Statusexempel jobbar hemifrån

Exempel på status "Jobbar hemifrån" i modulen Personlig meny

Som standard finns dessa statusmallar skapade:

• I möte - pausar alla notifikationer under en timme
  • Sjuk - pausar alla notifikationer under dagen
  • Semester - pausar alla notifikationer tillsvidare
  • Jobbar hemifrån - pausar inga notifikationer men visar med symbol att du jobbar hemifrån.
Status på Meddelanden

Klicka på Lägg till för att lägga till en statusmall.

Skärmklipp från Panelen Cookies.

Lägg till statusmall

Emoji

Här kan du välja emoji som ska visas i statusraden. När du klickar på Välj visas en emojiväljare.

Välj emoji till statusmallen

Text

Här kan du fylla i den text som visar när du för musen över emojin.

Statustext

Varaktighet

Här kan du välja varaktighet på statusen. Följande finns att välja:

• 1 timme
  • Tillsvidare
  • Slutet av veckan
  • Slutet av dagen
  • 4 timmar
  • 1 timme
  • 30 minuter

Pausa notifieringar

Här kan du välja om du vill pausa notifieringar. Det är exempelvis bra om du är sjuk, ledig eller i möte. Så att du inte får notifieringar hela tiden.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"