Profilnamn

Modulen Profilnamn visar namn på användaren samt en ikon som visar om användaren är online/offline. Om användaren har satt en status via modulen Meddelanden visas även denna. Modulen visar enbart statusen, det går inte att redigera statusen i denna modul.

Modulen placeras på profilsidan.

Online

Exempel på användare som är online

Användare som är ej är online

Exempel på användare som är offline

Olika statusar

Du kan i modulen Meddelande sätta olika statusar. Det finns fyra statusar som standard (men du kan också lägga till fler statusar under Webbplatsinställningar -> Funktioner - > Status).

Status i möte

Status: I möte med pausade notifieringar

Status sjuk

Status: Sjuk med pausade notifieringar

Semester

Status: Semester med pausade notifieringar

Jobbar hemifrån

Status: Jobbar hemifrån

Inställningar

Det finns bara en inställning i modueln Profilnamn och det är hur man väljer att visa användarens namnet på personen. Det finns tre val (som hämtas från Teman):

• Rubrik
  • Underrubrik
  • Sektionsrubrik
Inställningar Profilnamn

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.