Tagga en sida med etiketter vid publicering

När du publicerar en sida visas fältet Etiketter och när du klickar i rutan visas de etiketter som finns förskapade för den sida du står på. Om du har valt alternativet "Tillåt att skriva egna etiketter" så går det även att skriva i denna ruta.

Etiketter vid publicering

Visa etiketter

För att visa en etikett på exemeplvis en sida så använder du modulen Etiketter. Läs mer om hur du kan använda modulen.