Inlägg i aktivitetsflöde v1

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Aktivitetsflöde där du numer gör inställningar för inlägg i aktivitetsflöde.

Modulen​ Inlägg i aktivitetsflöde använder du för att visa en hel tråd från ett enskilt inlägg i ett aktivitetsflöde. Inlägg i aktivitetsflöde kan du nå via notifieringarna eller genom att klicka på tidsangivelsen under respektive inlägg.

Från modulen kan du kommentera, gilla och dela inlägg. Denna modul används från alla moduler som presenterar aktivitetsflöden, Aktivitetsflöde och Aktivitetsflöde för etikett.

Inlägg i aktivitetsflöde

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.