Puffmeny

Med modulen Puffmeny kan du Placera modulen i mallen för att göra den åtkomlig på alla sidor på webbplatsen.

Exempel puffmeny

Följande inställningar går att göra i puffmenyn:

Innehåll

Metadata för beskrivning

Här väljer du om du vill ha mer än sidans namn i puffen. Om du också bockar i att hämta text från fältet ingress kan en puff se ut som följande.

Med ingress i puffarna

Max antal ord i beskrivning

Om du bockar i att använda metadata för beskrivning kanske du ovkså vill begränsa antal ord i beskrivningen.

Utseende för lista

Max antal kolumner

Här väljer du max antal kolumner.

Avstånd mellan puffar

Här går det att välja olika avstånd mellan puffarna. Allt från inget till det största avståndet XX Large. Det går att välja följande avstånd:

• Inget
  • XXX Small
  • XX Small
  • X Small
  • Small
  • Medium
  • Large
  • X Large
  • XX Large
XX Small

Mellanrum XX Small

XXX Large

Mellanrum XX Large

Utseende för länk

Färgsättning

Här väljer du bland de färger som finns uppsatta på webbplatsen.

Skuggning

Här går det att välja olika varianter på skuggning. Allt från Ingen till det största avståndet Stor. Det går att välja följande avstånd:

• Ingen
  • Liten
  • Mellan
  • Stor

Rundning

Här går det att välja olika rundning på puffarna. Allt från Ingen till det största avståndet Stor. Det går att välja följande avstånd:

• Ingen
  • Liten
  • Mellan
  • Stor

Inre avstånd

Här går det att välja olika inre avstånd i puffarna. Allt från inget till det största avståndet XX Large. Det går att välja följande avstånd:

• Inget
  • XXX Small
  • XX Small
  • X Small
  • Small
  • Medium
  • Large
  • X Large
  • XX Large

Tillgänglighet

Högsta rubriknivå

För att du ska ha möjlighet att ha korrekta rubriknivåer i modulen så har vi lagt till en h2 som standard som rubriknivå. Här kan du ändra denna så att det passar din design och blir rätt rubriknivå. Det går att ändra till allt från h1-h6 för att kunna matcha in rätt rubriknivå i puffmenyn.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.