Logga

Till toppen

Med modulen Till toppen kan besökaren genom ett enkelt knapptryck ta sig tillbaka till toppen av sidan.

Bild på modul

Inställningar

När du har hämtat modulen från SiteVision Marketplace hittar du den under modulväljaren Övrigt. I modulen kan du göra följande inställningar:

Bild modulinställningar

Position

Knappen kan flöda till höger eller till vänster på webbsidan.

Storlek

Kan välja mellan tre olika storlekar:

• 20px
  • 30px
  • 40px

Synlig i mobil

Ska knappen vara synlig om webbsidan besöks från en mobiltelefon.

Avstånd från toppen för att knappen ska synas

Avståndet i antal pixlar som besökaren ska skrolla ner för att knappen ska visas.

Färger

Ändra färg på bakgrunden till knappen och ikonen.

Denna funktion kräver att du har behörigheten " xxx"

Denna sida publicerades: 2020-04-02