SharePoint Söklistning

Med SharePoint söklistning kan du söka filer från din SharePoint server. Klicka på knappen Anlsut till SharePoint. Första gången får du logga in men om du loggar in med OAuth2 kommer Sitevision sedan att komma ihåg ditt inlogg.

Godkänn åtkomst till Sharepoint

Sedan visas de dokument som du sökt fram i en söklistning. Listning av filer sker utifrån den sökfråga och de inställningar som anges av redaktören

Fildelning lista

Tredjepartsleverantör

Denna modul kräver att du har SharePoint Online.

Inställningar

Mappval

OAuth2-konfiguration

Välj den OAuth2-konfiguration som är uppsatt för Sharepoint. De konfigurationer som finns i listan är de som finns inställda på webbplatsinställningar.

Sökfråga

Här ställer du en sökfråga där resultatet visas i denna modul. Exempel på sökfrågor kan vara:

• * - söker på allt
  • filetype:docx - söker efter docx-filer.
  • filetype:docx OR filetype:doc - söker på både doxc och doc-filer.
  • Test - då söker den på det ordet test överalllt
  • filename:Test - då söker den bara på filer som har Test i namnet

Antal objekt per sida

Välj hur många filer/mappar som ska visas per sida. Standardinställningen är 10.

Avancerade inställningar

Ta bort dubbletter

Bocka i denna om du inte vill visa dubbletter.

Visa endast dokument

Bocka i denna för att filtrera bort alla bildformat, mappar och liknande. Då visas enbart dokument.

Sorteringsriktning

Kan vara stigande eller fallande.

Sorteringsfält

Du kan sortera efter namn, senast skapad, ändrad eller storlek.

Denna funktion kräver att du har licens för SharePoint, som ingår i Sitevision intranät 2022.