Alla gruppmedlemmar

Modulen Alla gruppmedlemmar används för att visa alla medlemmar i en grupp.

Denna modul används tillsammans med modulen Gruppinformation på en gruppsida. I den modulen ställer du in att den ska innehåller en länk, "(X) Visa medlemmar", som leder till en målsida där denna modul finns placerad.

Gruppinformation

Så här ser det ut i modulen "Gruppinformation". Genom att klicka på "6 medlemmar" kommer du till listningen av gruppmedlemmarna

Kortvy över alla gruppmedlemmar

Är du administratör för gruppen så ser du det på ditt kort. Där står det "Administratör".

Vill du hitta en gruppmedlem snabbt, använd filtreringen i modulen.

Ta bort medlem

En administratör kan ta bort medlemmar genom att klicka på menyn med tre prickar på varje kort och välja ta bort. Där kan en administratör även tilldela andra medlemmar samma behörighet.

Medlemmar som inte är administratörer kan inte lämna en grupp med denna modul. De är istället hänvisade till att använda modulen Medlemsstatus.

Varje grupp måste alltid minst ha en administratör. Det är därför inte möjligt att som sista administratör ta bort sig själv ur en grupp.

Lägg till medlem

När en gruppadministratör tittar på en grupp visas knappen "Lägg till medlem" som används för att lägga till nya medlemmar. När man klickar på knappen så visas en sökruta där det är möjligt att söka fram användare. Om en användare väljs i listan så läggs den till som medlem i gruppen.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.