Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Desktopnotifieringar

Desktopnotifieringar-modulen är till för att en användare ska bli notifierad om sociala händelser på intranätet. Allt som behövs är att placera ut appen i grundmallen.

När blir jag notifierad?​

En notifiering skapas när:

• Du blir omnämnd i ett inlägg eller i en kommentar
  • Någon lämnar en kommentar på ditt inlägg eller kommenterar samma inlägg som du
  • Någon delar ditt inlägg
  • Någon lägger till dig som kontakt
  • Om du är gruppadministratör och en medlem läggs till i din grupp
  • Någon gillar ditt inlägg eller din kommentar
  • Ett inlägg skapas i en grupp där du är medlem
  • En fil läggs till i en av dina grupper eller en befintlig fil blir uppdaterad
  • Någon lägger till en delad länk i en grupp som du är medlem i

Tillåt notifikationer i webbläsaren

När du loggar in på intranätet får du en förfrågan om att godkänna att webbläsaren skickar notifikationer till din desktop.

Allow notifications

Om du missat att godkänna notifikationer kan man klicka på "hänglåset" i adressfältet och välja "Allow" eller "Tillåt".

Tillåt notifikationer

Stäng av notifikationer i webbläsaren

Genom att klicka på hänglåset i adressfältet har man möjlighet att stänga av notifikationer från webbplatsen.

Blockera notifikationer

Du måste tillåta att webbläsaren skickar notifieringar till din dator för att man ska få notiser.

Denna funktion kräver att du har licensen SiteVision Intranät

Det här är en modul från Sitevision Marketplace. Gå till Marketplace för att läsa mer om modulen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster