Skicka direktmeddelande

Modulen Skicka direktmeddelanden används för att skicka ett direktmeddelande till någon på deras profilsida.

Lägg till modulen på profilsidan. För att starta en konversation med en användare går du till användarens profilsida och klickar på knappen Direktmeddelande.

Direktmeddelande

Du använder modulen Skicka direktmeddelande tillsammans med modulen Meddelanden som placeras som en landningssida.

Inställningar för Skicka direktmeddelande

Inställningar Skicka direktmeddelande

Inställningar

Öppna i nytt fönster

Bocka i Öppna i nytt fönster om du vill att olästa meddelanden ska öppnas i nytt fönster. Annars öppnas de i en ny flik.

Utseende

Storlek på knapp

Här ställer du in storlek på knappen. Följande storlekar finns att välja på i listan:

• Stor
  • Mellan
  • Liten

Visa ledtext för knapp

Om du vill visa ledtext för knappen bockar du i denna ruta.

Det står då Direktmeddelande på knappen.

Denna modul ersätter den gamla modulen Skicka meddelande v1.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.