Meddelanden - Inloggningskonfiguration

Meddelanden - Inställningar är en modul som behövs ifall ni vill använda Meddelanden-funktionen som en desktop-app på datorn. Modulen hanterar kopplingen och inloggningen mellan intranätet på webben och desktop-appen.

Meddelanden-installningar

Gå till tilläggsvy och under inställningar väljer du den OAut2-konfiguration som du satt upp för att hantera inloggningen till appen. För att se hur du sätter upp konfigurationen, gå till guiden för Meddelanden

Öppna upp för anrop

Högerklicka på tillägget "Meddelanden - Inställningar" och välj "Egenskaper". Under panelen för "Egenskaper" gå in på "Restriktioner".

Här behöver du lägga till behörigheter för "Anonyma" och "Inloggade användare".

HTTP-metoder:

• Anonym: GET
  • Inloggade användare: GET, POST, PUT, DELETE

Under begränsningar för "Cross-origin"-anrop kan "Tillåt inte från någon annan domän" vara ibockat. Nu kan du klicka på "OK" och spara dina ändringar.

Denna funktion kräver att du har behörigheten " Sitevision intranät"