Bilder i aktivitetsflödet

Med modulen Bilder i aktivitetsflödet kan du visa bilder på en profil- eller gruppsida i Sitevision Intranät. Välj mellan att visa bilder från aktivitetsflödet eller profilbilder kopplade till gruppen eller användaren.

Gruppvy

Du kan även ställa in modulen så att den visar din nuvarande och tidigare profilbilder eller en grupps nuvarande eller tidigare profilbilder.

Inställningar

Inställningar

Urval

Välj mellan:

• Visa bilder - alla uppladdade bilder
  • Visa profilbilder - alla uppladdade profilbilder

Visa

Antal bilder

Här bestämmer du antal bilder som ska visas. Standarinställningen är 9 st.

Bilder per rad

Här väljer du hur många bilder som ska visas per rad. Standardinställningen är 2 per rad.

Fyll tillgänglig yta

Markera om du vill att hela ytan ska upptas med bilder

Begränsa bildstorlek

Välj storlek på bilderna

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.