Gilla sida

Modulen Gilla sida har en delad funktion. Dels kan modulen läggas ut och användaren kan gilla sidan man besökt, men modulen går också att lägga ut för att visa vilka som har gillat sidan. Så vill man möjliggöra att både gilla och se vilka som gillat, lägger du ut modulen två gånger. Skillnaden som syns i gränssnittet (knapp eller text) ställer du in i modulens inställningar.

Gilla sida modul i grässnitt

Så här ser det ut när du lagt två versioner av modulen bredvid varandra

Klickar du på texten bredvid knappen öppnas en modal med en lista på de personer som gillar sidan. Det finns även möjlighet att lägga till en användare som kontakt från den vyn.

Bild på modul

Inställningar

I modulen går det som sagt att visa Gilla eller visa Gillningar. En kombination av dessa ger resultatet enligt bilden ovan.

Gilla sida med valet Gilla
  • Gilla - Ger möjligheten att gilla med hjälp av ikon med tumme upp.
  • Visa gillningar - Visar vilka som gillar sidan. Kräver att det ligger en gilla-knapp på sidan redan (du måste alltså använda två Gilla sida -moduler samtidigt).

Utseende

Typ

Här går det att välja något av följande:

• Konturknapp
  • Länkknapp
  • Tetxlänk
  • Knapp

Färg

Detta val finns enbart för Gilla. Det går att välja följande under färg, om du valt Konturknapp eller Knapp:

• Standard - tar Bakgrundsfärg Standard från Elementfärger i tema
  • Profilfärg - tar Profilfärg från tema
  • Primär - tar Primärfärg från Blockfärger i tema
  • Sekundär - tar Sekundärfärg från Blockfärger i tema

Storlek

Det går att välja följande storlekar på knappen:

• Stor
  • Normal
  • Liten
  • Smal

Denna funktion kräver att du har behörigheten " Sitevision Intranät"

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.