Kontakter

Modulen Kontakter används på profilsidor för att visa vilka kontakter som en användare har. Kontakterna sorteras efter det tillfälle när de lades till. Nya kontakter hamnar först i listan.

KOntakter

Antalet synliga kontakter styrs av en inställning där standardvärdet är 10. Längst ner finns en länk, "Visa alla kontakter (siffra som visar hur många kontakter du har)", som leder till en sida där modulen Alla kontakter används för att visa alla kontakter som användaren har.

När muspekaren förs över en kontakts profilbild kommer en ruta visas där du kan se inloggninsstatus för kontakten, profilbilden och viss användarinformation.

Mer information om kontakten

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Inställningar i modulen

Modulen Kontakter används på profilsidor för att visa vilka kontakter som en användare har.

Allmänt, kontakter

Antal kontakter

Visa antal kontakter

Denna inställning styr antalet synliga kontakter. Standardvärdet är 10.

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Du kan ändra målsida för modulen Kontakter under fliken Övrigt. Inställningarna ersätter den centrala inställningen som du kan göra under fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Använd egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ profilsida. Profilsidan kommer du till genom att klicka på i den ruta som visas när du för muspekaren över en kontakt på din eller en kontakts profilsida.

Använd en egen sida för att visa alla kontakter

Bocka i kryssrutan och peka ut en alternativ sida för alla kontakter. Klicka på länken "Visa mina kontakter" för att komma till sidan. På målsidan bör modulen Alla kontakter ligga.

Formatmallen för "visa alla mina kontakter" är baserad på envision env-link du hittar den här längst ned på sidan https://envisionui.io/utils/text/